Ook in je postpartum periode sta ik als een zus voor je klaar en zorg ik voor je

In veel verschillende culturen worden de eerste 40 dagen (6 weken) na de bevalling als heilig beschouwd en wordt er intensief voor de moeder gezorgd. Je lichaam heeft veel verschillende veranderingen doorgemaakt tijdens de zwangerschap en bevalling. Je hebt tijd nodig om mentaal te landen en lichamelijk te herstellen.
Als doula en kraamverzorgster ben ik vooral voor, tijdens en kort na de geboorte van je kindje aanwezig. De periode die daarna komt, de postpartum, is ook een periode waarin je extra behoefte kan hebben aan zorg. Als postpartum behandelaar geef ik jou de persoonlijke zorg en aandacht die je verdient in deze mooie, maar ook kwetsbare periode. Ik ben een luisterend oor, bied diverse behandelingen aan om je lichaam te laten herstellen en ik geef je even een moment voor jezelf. 
Deze behandelingen vinden aan huis plaats, je kunt dus lekker in je bubbel blijven. Ik geef graag advies over de diverse behandelingen die het beste passen bij jouw wensen en behoeften. Ik geef altijd eerlijk advies, dus als ik denk dat een bepaalde behandeling geen goede keuze is voor jou en je lichaam, dan geef ik dat ook aan. 

Benieuwd naar mijn postpartum behandelingen? Scroll snel verder!

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een zachte, Oosterse ontspanningsmassage. Dit is een ideale massage om weer te aarden in je lichaam, een moment van ontspanning te ervaren en nieuwe energie te ontvangen. Deze postpartum massage activeert de doorbloeding, stofwisseling en zorgt voor soepele spieren.

De kruidenstempels die gebruikt worden, zijn katoenen bundels gevuld met geneeskrachtige kruiden. Tijdens de gehele massage worden de bundels heerlijk verwarmd in een stoomkoker. De kruiden, aroma’s en warmte werken rustgevend, helend en ontspannend.

Moxa therapie

Als aanvulling op de kruidenstempelmassage kan de moxa therapie worden bijgeboekt.
Moxa is een stick gemaakt van droog, samengeperst bijvoetkruid en heeft wortels in de traditionele Chinese geneeskunde. Het doel van de moxa is om de levensenergie (Chi) weer te laten stromen door middel van de warmte die het lichaam doordringt.

Wat anderen zeggen

Reviews

Desiree van blitterswijk
Desiree van blitterswijk
2024-05-16
Kimberley draagt je letterlijk fysiek, mentaal en voor mij zelfs spiritueel. Ze heeft me mijn zelfvertrouwen teruggegeven op de lastige dagen en een prachtige start vol wijsheden meegegeven. Ook heb ik genoten van een mooie lange verbindende kruidenstempel massage en aansluitend nam ze zelfs een taartje mee! Het voelde alsof ik een vriendin of familielid over de vloer had. Super respectvol en vertrouwt met heel veel oprechtheid en liefde. Dank je wel Kimberley.
Julianne de Vink
Julianne de Vink
2024-05-05
Kimberley heeft voor een fantastische kraamtijd gezorgd! We misten haar al meteen na de laatste dag. Ze heeft mij ontzettend fijn ondersteund op alle vlakken, o.a. met de borstvoeding maar nog zoveel meer. Een echte aanrader voor je kraamtijd met een hele relaxte vibe, goede uitleg op al je vragen en super gezellig om haar in huis te hebben gehad.
N.R
N.R
2024-05-03
Fijne kraamweek gehad met Kimberley. Fijne postpartum massage gehad, belly binding en uitleg draagdoek. Fijne gesprekken gehad wat ik echt nodig had tijdens mijn kraamweek.
Sanne Huisman
Sanne Huisman
2023-12-31
Onlangs een postpartum behandeling mogen ontvangen, ontzettend genoten. Ongelofelijk veel aandacht voor mij, heerlijk moment om net na mijn kraamweek even te ontladen dmv meditatie en weer compleet op te laden met een heerlijke kruidenstempel massage en Moxa. Ik voel me weer compleet en gun iedereen dit na een bevalling :)
Naomi Lamens
Naomi Lamens
2023-12-06
Kimberley is een warme, rustige, kundige en prettige kraamverzorgende. Ze heeft me goed gesteund in de kraamweek. Ook heb ik postpartum behandelingen door haar laten doen : de kruidenstempel massage gecombineerd met de Moxa. Gewoon lekker thuis, heerlijk ontspannend en echt een moment voor mezelf. Kimberley is echt een aanrader!
M R
M R
2023-11-30
Echt een geweldige kraamweek gehad door Kim! Zo zorgzaam, gezellig en echt een aanpakker. Ze gaf ons echt het gevoel alsof er gewoon een vriendin over de vloer was. Ze heeft zelfs lekker voor ons soep gemaakt. En zonder dat je het echt doorhad, had ze binnen een mum van tijd steeds het hele huis op orde. Los van de kraamzorg nog twee postpartum behandelingen bij haar gedaan. De belly binding in de kraamweek en na een paar weken de kruidenstempelmassage. Waren beiden echt enorm fijne ervaringen. Niet alleen voor het fysieke stuk maar ook mentaal was het enorm ontspannend. Zou Kim bij iedereen aanraden voor zowel kraamzorg als postpartum behandelingen.
Sellina Kessels
Sellina Kessels
2023-11-20
Wat een fijne, liefdevolle en warme kraamzorg hebben wij ontvangen van Kimberley! Geen standaard pakket maar echt afgestemd op wat de kraamvrouw op dat moment nodig heeft. Mijn kraamtijd was dankzij Kimberley een mooie periode om op terug te kijken! Dank!
Şeyma Erbay
Şeyma Erbay
2023-08-29
Kimberley is lief en begripvol. De kraamvrouw staat bij haar centraal. Je kan gerust je wensen aangeven en zij houdt daar rekening mee. Heb een hele fijne kraamperiode ervaren met haar!
Liesbeth Greiving
Liesbeth Greiving
2023-08-25
Ontzettend blij met de lieve, zorgzame, grappige Kim tijdens mijn kraamweek. Ik heb kunnen genieten van de kleine, kunnen relaxen, lekker gegeten, fijne (natuurlijke) tips en adviezen gehad en veel kunnen lachen en m'n kraamtranen de vrije loop laten gaan 😉 Heel fijn hoe ze mijn vooraf opgegeven wensen, werkelijkheid heeft laten worden. Wij gaan haar hier enorm missen, zowel ik mijn partner als de kinderen!! Hopelijk zien we elkaar nog weer eens. Liefs, Kunle, Liesbeth, Savannah, Mason en Tobi
kunle Akande
kunle Akande
2023-08-25
Words is hard to describe it. All i can say is U did AMAZING JOB.We re very happy n delighted and We will definitely miss u.Success

Bengkung Belly Bind

Bengkung bellybinding is een traditionele Maleisische methode. De buik en het bekkengebied wordt na de bevalling ingebonden met een 17 meter lange doek van katoen. Buikbinding zorgt voor fysieke en emotionele ondersteuning na een bevalling. Postpartum is juist een periode waarin je open en kwetsbaar bent, daarom wordt deze behandeling door veel vrouwen als ontzettend prettig ervaren. 

Voordat we beginnen met het inbinden, zal er een korte buikmassage plaatsvinden met natuurlijke olie. Dit zorgt voor een ontspannen, rustige buik en ondersteunt het loslaten. 
Tussen de behandeling door geef ik tips en laat ik jou zien hoe je de Belly Bind zelf kunt omdoen.

Voordelen van de Belly Bind