De missie van Birth Sister? Een bijdrage leveren aan het geluk van een ander!

Hi, ik ben Kimberley, maar de meeste noemen mij gewoon lekker makkelijk Kim!

Ik ben een geboren Rotterdammer, maar woon nu aan de kust. Waarom ik mijn geliefde Rotterdam heb verlaten? Ik ben groot fan van de duinen, het strand en de zee: dan weet je ook meteen wat mijn favoriete plekje is om te genieten van mijn vrije tijd!

Natuur speelt namelijk voor mij een grote rol, het geeft mij een gevoel van rust en ontspanning. Mijn ultieme droom is dan ook een boerderij in het groen, met veel dieren en een eigen moestuin. 

Voordat ik vooruitblik op de toekomst, neem ik je graag even mee in het verleden. In 2020 had ik een bijbaantje in een baby spa, dat was toen helemaal hot en trending. Ik vond het fantastisch daar en ontwikkelde een grote liefde voor het contact met pasgeboren kindjes en vrouwen die net waren bevallen. Ik vond dat nieuwe leven ontzettend interessant. 

In die periode werd ik ‘s nachts een keer wakker met een wel heel specifieke droom: ik zag mijzelf iemand ondersteunen bij een bevalling. Meteen goed om te weten: ik ben een enorme dromer. Die droom zag ik toen als een teken om dat eens uit te gaan zoeken. Ik startte in 2021 met de opleiding tot doula en verdiepte mij steeds meer in de hele wereld van geboortes, bevallingen en de ondersteuning die ik daarbij zou kunnen geven aan een moeder, kindje en het hele gezin. Ik ben een enorme zorger, maak graag veel meters voor anderen en zet anderen graag op de voorgrond. Ik kwam er dus achter dat de rol van doula perfect bij mij paste en wilde dit graag voor mezelf gaan doen (dat vond ik een stuk persoonlijker), dus ik schreef mij in bij de Kamer van Koophandel. Ik werkte vanaf dat moment deels vanuit Birth Sister en deels nog in loondienst.

Eind 2022 waagde ik de sprong in het diepe en begon ik volledig te werken voor Birth Sister als doula. Wel vond ik het lastig om de band met moeder en kind na die periode helemaal los te laten, ik ben namelijk echt een mensenmens. Ik miste de verdieping en zo leergierig en ambitieus als ik ben, volgde ik diverse cursussen rondom de postpartum. Begin 2023 voegde ik ook de kraamzorg toe. Nu kan ik mijzelf doula, postpartum en kraamverzorgster behandelaar noemen!

Naast mijn grote liefde voor dit vak, geniet ik ook enorm van mijn vrije tijd. Soms lekker actief, en soms lekker relaxed. Zo kan ik genieten van het eindeloos struinen door de plaatselijke kringloop op zoek naar pareltjes, dagjes weg met familie en vrienden, etentjes en creatief bezig zijn in workshops. Ook simpele dingen als bankhangen, films en documentaires kijken en eindeloos scrollen op Pinterest op zoek naar het volgende DIY project doe ik graag. Kortom: ik ben een bezig bijtje, maar ook een heerlijke dromer en heb een grote liefde voor alles wat ik kan en mag doen met Birth Sister!

Typisch Kim

Down to earth

Grote dierenvriend

Open

Liefdevol

Sociaal

Loyaal

Zorgzaam

Nieuwsgierig

Actief

Ondernemend

Humoristisch

Een goede luisteraar

Ervaring

Postpartum
behandelaar


2021 heden
Doula
2021 heden

Rouwbegeleiding
(in opleiding)


2023 heden
Kraamzorg
2023 heden

2021 heden
Postpartum
behandelaar


2021 heden

2021 heden
Doula

2021 heden

2023 heden
Rouwbegeleiding
(in opleiding)


2023 heden

2023 heden
Kraamzorg

2023 heden

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Birth Sister

Let's connect!