Een doula die met liefde naast je staat: voor, tijdens en na de geboorte

Een geboorte gaat niet alleen over het op de wereld zetten van een kindje, de geboorte gaat ook over het maken van moeders. Sterke en wijze moeders die op zichzelf mogen leren vertrouwen en hun innerlijke kracht leren kennen.

Als doula ben ik er voor je kindje, maar vooral ook voor jou als moeder. De moeder die in een nieuw leven stapt, een nieuwe rol vervult en behoefte heeft aan een zus naast zich die er voor, tijdens en na de geboorte is. 

Ik ben als doula opgeleid om als aanvulling op de medische zorg jou en je partner emotioneel, fysiek en praktisch te begeleiden en te ondersteunen. Als geboortecoach werk ik samen met medisch zorgpersoneel en zorg ik ervoor dat je altijd bevestiging, advies, comfort en aanmoediging van mij krijgt. Ik geef jullie een schouder om op te leunen, een extra handje, wijze woorden en een luisterend oor.

@mommadoudoula – L.Seiden

Zijn wij een match?

Voordat we starten aan dit gezamenlijke avontuur, kijken we eerst of er van beide kanten een match is. Tijdens een vrijblijvend (online of fysiek) kennismakingsgesprek leren we elkaar voor een eerste keer kennen. Dit doen we aan het begin van de zwangerschap, zodat ik jullie ook in de periode voor de geboorte kan begeleiden.
Waarom? Ik vind het zelf ontzettend belangrijk dat er van beide kanten een klik is. Ik zal als doula tenslotte deel uitmaken van een van de meest bijzondere en kwetsbare periodes uit jullie leven: de geboorte van jullie kindje. 

De geboorte van je kindje is een ervaring die je altijd met je meedraagt. Het is daarom belangrijk om een fijn geboorteteam om je heen te hebben met mensen die jij vertrouwt en waar jij jezelf gesteund en veilig voelt. Om die reden is het van belang dat je ook met de doula die in deze periode naast je staat een fijne connectie voelt. Ik zie als doula namelijk meer dan andere vakmensen die je in deze periode tegenkomt, daarom wil ik dat jullie je veilig bij mij voelen en alles met mij kunnen delen.

Benieuwd of wij een match zijn?

Wat anderen zeggen

Reviews

Desiree van blitterswijk
Desiree van blitterswijk
2024-05-16
Kimberley draagt je letterlijk fysiek, mentaal en voor mij zelfs spiritueel. Ze heeft me mijn zelfvertrouwen teruggegeven op de lastige dagen en een prachtige start vol wijsheden meegegeven. Ook heb ik genoten van een mooie lange verbindende kruidenstempel massage en aansluitend nam ze zelfs een taartje mee! Het voelde alsof ik een vriendin of familielid over de vloer had. Super respectvol en vertrouwt met heel veel oprechtheid en liefde. Dank je wel Kimberley.
Julianne de Vink
Julianne de Vink
2024-05-05
Kimberley heeft voor een fantastische kraamtijd gezorgd! We misten haar al meteen na de laatste dag. Ze heeft mij ontzettend fijn ondersteund op alle vlakken, o.a. met de borstvoeding maar nog zoveel meer. Een echte aanrader voor je kraamtijd met een hele relaxte vibe, goede uitleg op al je vragen en super gezellig om haar in huis te hebben gehad.
N.R
N.R
2024-05-03
Fijne kraamweek gehad met Kimberley. Fijne postpartum massage gehad, belly binding en uitleg draagdoek. Fijne gesprekken gehad wat ik echt nodig had tijdens mijn kraamweek.
Sanne Huisman
Sanne Huisman
2023-12-31
Onlangs een postpartum behandeling mogen ontvangen, ontzettend genoten. Ongelofelijk veel aandacht voor mij, heerlijk moment om net na mijn kraamweek even te ontladen dmv meditatie en weer compleet op te laden met een heerlijke kruidenstempel massage en Moxa. Ik voel me weer compleet en gun iedereen dit na een bevalling :)
Naomi Lamens
Naomi Lamens
2023-12-06
Kimberley is een warme, rustige, kundige en prettige kraamverzorgende. Ze heeft me goed gesteund in de kraamweek. Ook heb ik postpartum behandelingen door haar laten doen : de kruidenstempel massage gecombineerd met de Moxa. Gewoon lekker thuis, heerlijk ontspannend en echt een moment voor mezelf. Kimberley is echt een aanrader!
M R
M R
2023-11-30
Echt een geweldige kraamweek gehad door Kim! Zo zorgzaam, gezellig en echt een aanpakker. Ze gaf ons echt het gevoel alsof er gewoon een vriendin over de vloer was. Ze heeft zelfs lekker voor ons soep gemaakt. En zonder dat je het echt doorhad, had ze binnen een mum van tijd steeds het hele huis op orde. Los van de kraamzorg nog twee postpartum behandelingen bij haar gedaan. De belly binding in de kraamweek en na een paar weken de kruidenstempelmassage. Waren beiden echt enorm fijne ervaringen. Niet alleen voor het fysieke stuk maar ook mentaal was het enorm ontspannend. Zou Kim bij iedereen aanraden voor zowel kraamzorg als postpartum behandelingen.
Sellina Kessels
Sellina Kessels
2023-11-20
Wat een fijne, liefdevolle en warme kraamzorg hebben wij ontvangen van Kimberley! Geen standaard pakket maar echt afgestemd op wat de kraamvrouw op dat moment nodig heeft. Mijn kraamtijd was dankzij Kimberley een mooie periode om op terug te kijken! Dank!
Şeyma Erbay
Şeyma Erbay
2023-08-29
Kimberley is lief en begripvol. De kraamvrouw staat bij haar centraal. Je kan gerust je wensen aangeven en zij houdt daar rekening mee. Heb een hele fijne kraamperiode ervaren met haar!
Liesbeth Greiving
Liesbeth Greiving
2023-08-25
Ontzettend blij met de lieve, zorgzame, grappige Kim tijdens mijn kraamweek. Ik heb kunnen genieten van de kleine, kunnen relaxen, lekker gegeten, fijne (natuurlijke) tips en adviezen gehad en veel kunnen lachen en m'n kraamtranen de vrije loop laten gaan 😉 Heel fijn hoe ze mijn vooraf opgegeven wensen, werkelijkheid heeft laten worden. Wij gaan haar hier enorm missen, zowel ik mijn partner als de kinderen!! Hopelijk zien we elkaar nog weer eens. Liefs, Kunle, Liesbeth, Savannah, Mason en Tobi
kunle Akande
kunle Akande
2023-08-25
Words is hard to describe it. All i can say is U did AMAZING JOB.We re very happy n delighted and We will definitely miss u.Success

Wat kun je verwachten van mijn doula begeleiding?

Investering €1150 inclusief BTW

Is er een match? Dan gaan we dit bijzondere avontuur samen aan. Doordat we elkaar al hebben leren kennen tijdens de zwangerschap, weet ik al wat jullie wensen zijn. Als doula kijk ik waar jij en je partner behoefte aan hebben in de periode voor, tijdens en na de geboorte en zal hier intuïtief op inspelen. Elk avontuur is uniek, dus ook iedere begeleiding is op maat.

Om je een idee te geven heb ik het volledige traject voor je uitgeschreven, zo weet je wat je kunt verwachten!

LEEG LATEN!!

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek online of bij je thuis met jou en je partner.
 • Ter voorbereiding op de geboorte vinden er 3 afspraken van 1,5 à 2 uur plaats.
 • Volledige begeleiding bij het opstellen van het geboorteplan.
 • Tussendoor doordeweeks telefonisch beschikbaar van 09:00-18:00.
 • Vanaf week 38 ben ik dag en nacht bereikbaar voor de geboorte.
 • Indien mogelijk en gewenst aanwezig bij de geboorte.
 • Begeleiding en ondersteuning tot 2 uur na de geboorte.
 • Kraambezoek
 • Vier weken na de geboorte kom ik langs en sluiten we tijdens een evaluatie de begeleiding af.
 • Gratis gebruik van het affirmatie kaarten deck van Atelier Mayura.
 • Gratis gebruik van een Elle TENS apparaat (natuurlijke pijnstilling)
 • Indien mogelijk en gewenst, een placenta bloedafdruk op papier ter herinnering.

Durf jij dit avontuur met mij als doula aan te gaan?

Samen zorgen we voor een fijne, eerste start: voor je kindje en voor jou.

uitsluitend regio Zuid-Holland

Birth Sister

Let's connect!