Gaan wij dit avontuur samen aan? Ik sta als een zus aan je zijde.

Het lijkt mij fantastisch om deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode in het leven van jou en je partner. Of ik jullie nu mag begeleiden als doula of kraamverzorgster: ik sta als een zus aan je zijde. 

Wil je iets vragen of wil je vrijblijvend kennismaken?
Vul dan onderstaand contactformulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Contact opnemen

Vul ons formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 22 51 31 17

Mailadres: hello@birthsister.nl

KVK: 82898324

Omgeving: Zuid-Holland

Hoe ik je kan helpen

Mijn rol als doula, kraamverzorgster en postpartum behandelaar

Als doula en kraamverzorgster sta ik als een zus naast je. Wat nu precies het verschil is tussen deze twee rollen? Als doula begeleid ik jou en je partner op emotioneel en fysiek vlak in de periode voor, tijdens en na de bevalling. We bereiden de bevalling goed voor, maken samen een geboorteplan en zorgen dat jullie vertrouwen hebben in wat komen gaat. Als kraamverzorgster ben ik alleen tijdens de kraamperiode onderdeel van jullie reis.

Postpartum

In veel verschillende culturen worden de eerste 40 dagen (6 weken) na de bevalling als heilig beschouwd en wordt er intensief voor de moeder gezorgd. Je lichaam heeft in de kraamperiode veel verschillende veranderingen doorgemaakt tijdens de zwangerschap en de geboorte. Je hebt tijd nodig om mentaal te landen en lichamelijk te herstellen. Als postpartum behandelaar geef ik jou de persoonlijke zorg en aandacht die je verdient in deze mooie, maar ook kwetsbare periode. Ik ben een luisterend oor, bied diverse behandelingen aan om je lichaam te laten herstellen en ik geef je even een moment voor jezelf. 


Kraamzorg

Als holistische kraamverzorgster ben ik er echt voor het gehele gezin. Ik zorg voor jou en je kindje, maar geef ook genoeg aandacht aan je partner en eventueel broertjes en zusjes. Het doel van mijn kraamzorg? De zelfredzaamheid van het hele gezin bevorderen en de juiste balans tussen advies en rust creëren. In deze 8 dagen na de geboorte kom ik iedere dag bij jullie thuis en controleer ik jou en je kindje regelmatig, kijk ik mee bij de voedingen en geef ik advies over de zorg van jullie kindje. Daarnaast zorg ik er ook voor dat jullie genoeg kunnen rusten en genieten van al het moois door lichtelijke huishoudelijke taken van jullie over te nemen. 

Doula

Een geboorte gaat niet alleen over het op de wereld zetten van een kindje, de geboorte gaat ook over het maken van moeders. Als doula ben ik een aanvulling op de medische zorg en ben ik er om jou en je partner emotioneel, fysiek en praktisch te begeleiden en te ondersteunen in de periode voor, tijdens en na de bevalling. Ik werk samen met medisch zorgpersoneel en zorg ervoor dat je altijd bevestiging, advies, comfort en aanmoediging van mij krijgt. Ik geef jou een schouder om op te leunen, een extra handje, wijze woorden en een luisterend oor.


Birth Sister

Let's connect!